A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664360.4792.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Planeta Venus a intrat in zodia Pesti. Vezi ce efecte are asupra ta!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-02-2013, ora 11:02

Planeta Venus a intrat in zodia Pesti. Vezi ce efecte are asupra ta!

Articol de Madalina Irimia

Venus, planeta iubirii, intra pe 25 februarie in zodia Pesti, unde va sta pana pe 22 martie. Modul in care abordam dragostea si relatiile este influentat de zodia in care se afla Venus in momentul respectiv, iar iubirea este tot mai profunda cand Venus este in emotionalul semn al Pestilor.

Zodia Pesti reprezinta dragostea neconditionata, spiritualitatea si sentimentele profunde. Fiecare dintre noi are acum ocazia de a aduce la suprafata tot ce este mai bun intr-o relatie. Este un mod excelent pentru debutul primaverii, anotimpul iubirii.

Este mult mai simplu acum sa-ti impartasesti sentimentele puternice, sa faci gesturi pline de iubire si sa-i arati partenerului tau cat de mult il iubesti.

Acest tranzit va ajuta sa evadati din cotidian si sa va refugiati pentru o vreme lumea frumoasa a iubirii.

Exista riscul sa va adanciti in visare si sa cam uitati de responsabilitati si indatoriri zilnice. Dar un weekend romantic petrecut alaturi de persoana iubita se poate transforma intr-o experienta de neuitat.

Ai acum ocazia de a-i marturisi persoanei pe care o iubesti in taina sentimentele tale. Venus in Pesti iti da curaj sa faci acest pas important.

Continuarea pe eva.ro

Foto: lya.ro

     
Tag-uri: zodie, pesti, Venus
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii