A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674693.5815.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Plan indraznet: cel mai mare parc de schi indoor din lume va fi construit in Danemarca (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-12-2012, ora 04:40

Plan indraznet: cel mai mare parc de schi indoor din lume va fi construit in Danemarca (VIDEO)

Articol de Cristian Amariei

CEBRA, o inovatoare companie de arhitectura din Danemarca, lucreaza in colaborare cu firma Danski pentru a construi un park de schi in orasul danez Randers.

Parcul de schi va oferi vizitatorilor peste 3 kilometri de piste indoor si outdoor, un parc freestyle, hoteluri, restaurante si toate facilitatile existente intr-o statiune de schi moderna.

Noul ski dome va avea un design inspirat din cel al unui fulg de nea, urmand ca la finalizarea constructiei sa devina cel mai mare parc de schi indoor din lume, cu o suprafata de peste 100.000 de metri patrati. Suprafata peste care se poate schia se va intinde pe 70.000 de metri patrati, surclasand SkiDubai, cel mai mare parc de schi din lume, care masoara 22.500 de metri patrati.

„Fulgul de nea” va gazdui sase piste indoor si doua piste outdoor, intinzandu-se pe 700 de metri si ridicandu-se la 100 de metri deasupra raului Gudena, ce traverseaza cel de-al saselea oras din Danemarca ca dimensiuni. De asemenea, fiecare pista va beneficia de propriul telescaun.

Sursa: descopera.ro

     
Tag-uri: parc, ski, indoor
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii