A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719682683.2436.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Plagiat la nivel inalt in SUA. I-a copiat discursul lui Michelle Obama cuvant cu cuvant
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-07-2016, ora 10:34

Plagiat la nivel inalt in SUA. I-a copiat discursul lui Michelle Obama cuvant cu cuvant

Articol de Cristian Amariei
Melania Trump, sotia candidatului republican la presedintia SUA Donald Trump, este acuzata ca a copiat cuvant cu cuvant o parte a unui discurs tinut de Michelle Obama in 2008, iar unele idei sunt preluate din acelasi discurs.

Melania Trump, sotia lui Donald Trump, a tinut un discurs in prima seara a Conventiei Nationale Republicane care contine pasaje copiate cuvant cu cuvant dintr-un discurs tinut de Michelle Obama in 2008.

„Si trebuie sa transmitem aceste lectii mai departe multor generatii care urmeaza.

Pentru ca vrem ca copiii nostri din aceasta natiune sa stie ca singura limita pentru realizarile lor este puterea viselor si dorinta de a munci pentru ele”, a spus Melania Trump in fata republicanilor.

Pasajul este inca copiat cuvant cu cuvant dintr-un discurs tinut de sotia lui Barack Obama, Michelle, la conventia Nationala a Democratilor, in 2008.
Un alt pasaj de-al Melaniei Trump este inspirat din acelasi discurs, insa reformulat.

„De la o varsta frageda, parintii mei mi-au imprimat virtutile de a munci din greu pentru ce iti doresti in viata, ideea ca garantia ta este cuvantul dat si ca trebuie sa faci ceea ce spui si sa iti tii promisiunile, ca ii tratezi pe oameni cu respect. Ei m-au invatat si mi-au aratat virtutile si etica din viata lor de zi cu zi. Este o lectie pe care continuu sa i-o transmit fiului nostru”, a spus Melania Trump.

In 2008, Michelle Obama vorbea astfel in fata democratilor: „Iar Barack si cu mine am fost crescuti cu atat de multe valori identice: ca trebuie sa muncesti din greu pentru ce iti doresti in viata; ca garantia ta este cuvantul dat si ca trebuie sa faci ceea ce spui ca vei face; ca tratezi oamenii cu demnitate si respect, chiar daca nu ii cunosti si chiar daca nu esti de acord cu ei”.

Stafful de campanie al lui Donald Trump a respins acuzatiile ca fiind ridicole. Melania Trump a declarat pentru NBC: „Am citit discursul inainte o data, atata tot, pentru ca eu l-am scris... cu cat mai putin ajutor posibil”.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii