A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830508.6238.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pisicile pot detecta si vindeca boli. Iata explicatia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-04-2016, ora 11:18

Pisicile pot detecta si vindeca boli. Iata explicatia

Articol de Cristian Amariei
Animalele nu sunt doar cei mai buni prieteni ai oamenilor, dar ajuta si la descoperirea unor boli carora cei mai multi dintre noi le ignora simptomele.

Este binecunoscut faptul ca pisicile ne pot scapa de stres, reduce oboseala, calmeaza migrenele si ajuta la imbunatatirea starii de spirit. Insa acestea sunt foarte iscusite in a detecta un punct sensibil pe care il au stapanul lor.

De exemplu, pentru persoanele care au suferit atac de cord, o pisica poate fi o adevarata mana cereasca. Compania si joaca pisicii poate reduce riscul unui al doilea infarct, iar studiile arata ca persoanele care au acasa pisici isi regleaza mult mai usor ritmul cardiac si tensiunea arteriala.

De asemenea, atunci cand pisica toarce sistemul imunitar al omului este imbunatatit. Explicatia oamenilor de stiinta? Aceasta emana energii, acestea fiind asociate tratamentului cu ultrasunete, eficiente in tratarea bolilor de oase si in vindecarea ranilor.

Pisicile pot detecta si boli mai grave, precum cancerul, existand tot felul de povesti de-a lungul timpului, potrivit carora animalul de companie al familiei ajutat la identificarea unei afectiuni a stapanei.

Alte cercetari in domeniu arata ca persoanele care au pisici au o sperant de viata mai mare comparativ cu cei care nu au o felina acasa. Stapanii felinelor traiesc cu 10,3 ani mai mult comparativ cu cei care nu au pisici acasa.

Iata de ce boli suferi, in functie de locul unde se asaza pisica:

- In poala stapanului – acesta sufera de boli de rinichi.

- Pe capul stapanului – acesta sufera de tensiune arteriala sau migrene.

- Pe umerii stapanului sau pe umarul stang – acesta sufera de boli cardiovasculare sau este predispus la astfel de afectiuni.

- Daca pisica se sprijina pe picioarele stapanului, inseamna ca acesta sufera de hipotensiune arteriala sau raceste frecvent.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: pisici, boli, explicatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii