ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-09-2013, ora 12:10

Pink Martini lanseaza o piesa in limba romana, pentru a marca centenarul nasterii Mariei Tanase

Articol de Madalina Irimia

Formatia Pink Martini lanseaza, miercuri, un cover dupa piesa Mariei Tanase "Pana cand nu te iubeam", marcand astfel un secol de la nasterea "reginei" cantecului popular romanesc.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, formatia Pink Martini - care va concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe 15 octombrie - lanseaza marti oficial cel de-al saselea album din cariera, "Get Happy", o colaborare de senzatie cu Meow Meow, Ari Shapiro, The Von Trapps si alte nume sonore.

Una dintre cele mai elegante trupe live ale lumii, cum ii definea ziarul britanic The Times, componentii Pink Martini sunt iremediabil indragostiti de Romania. O dovedesc numeroasele concerte in Romania si integrarea unei piese romanesti in fabulosul lor repertoriu international. Anul trecut, in Capitala, au cantat in premiera o piesa in limba romana, in fata unei sali arhipline. Era vorba despre coverul piesei "Pana cand nu te iubeam" a Mariei Tanase, culeasa de Anton Pann. "Cant in 14 limbi, dar romana este una dintre cele mai frumoase limbi pe care am auzit-o", le-a spus atunci solista Storm Large celor peste 4.000 de fani prezenti, care au aplaudat-o in picioare. Miercuri, in varianta sa de studio, aceasta piesa de pe noul album "Get Happy" se lanseaza oficial pe eterul romanesc.

Integral pe gandul.info

Foto: mixonline.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii