ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-08-2014, ora 14:07

Piese auto fara documente de provenienta descoperite de politistii de frontiera vasluieni

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi au descoperit, cu ocazia unui control specific, 191 de piese auto, in valoare de 22.100 lei, pentru care soferul nu poseda documente de provenienta.

Potrivit ITPF Iasi, „In ziua de 20 august in jurul orei 21.30, o patrula a politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politie de Frontiera Husi/I.T.P.F. Iasi, care executa o misiune specifica de supraveghere si control in zona de competenta, a oprit pe comunicatia D.N. 28, pe directia localitatii de frontiera Ghermanesti, o autoutilitara marca Ford Transit, culoare alba, cu numere de inmatriculare britanice, condusa de Sergiu P., persoana cu dubla cetatenie, romana si R.Moldova, in varsta de 34 de ani.

La controlul efectuat de politistii de frontiera asupra autoutilitarei au fost descoperite 191 piese auto, provenind de la mai multe marci auto, pentru care soferul nu a putut prezenta documente de provenienta si care urmau a fi valorificate pe teritoriul R.Moldova.

Persoana a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 500 lei, iar bunurile, in valoare de 22.100 lei, au fost confiscate.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii