ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-08-2016, ora 10:21

Piele de aligator, aur rosu si diamante. Care sunt cele mai scumpe smartphone-uri in serie din lume?

Articol de Madalina Irimia
Cei de la Tech Insider au facut o cercetare si au aflat care sunt cele mai scumpe smartphone-uri care pot fi cumparate chiar in acest moment.

Galaxy S7 edge si iPhone 6s sunt terminale premium, preferate de catre cei pentru care statutul conteaza. Insa aceste dispozitive sunt detinute de zeci de milioane de oameni din intreaga lume, lucru care s-ar putea sa nu fie pe placul unui seic din Golf sau al unui miliardar indian. Pentru cei cu posibilitati financiare ridicate, care doresc sa aiba smartphone-uri pe care nu le mai vad la altcineva data viitoare cand ies la restaurant, mai multe firme ofera modele de lux, noteaza Go4it.

Cei de la Tech Insider au facut o cercetare si au aflat care sunt cele mai scumpe smartphone-uri care pot fi cumparate chiar in acest moment.

Iata ce modele fac parte din top trei:

3. Sirin Solarin Crystal White Carbon DLC: - 15.900 de dolari

Produs de Sirin Labs, o companie nou intrata in piata smartphone, Solarin este un produs cu functii avansate de securitate, adresat celor care doresc sa poata desfasura comunicatii securizate fara teama de a fi interceptati.

2. Vertu Signature Touch, cu piele de vitel Sky Blue - 19.800 de dolari

Carcasa telefonului este realizata din titan, iar unele elemente sunt ornate cu aur rosu. Potrivit Vertu, pielea care este folosita pe telefon provine de la vitei crescuti in Alpi.

1. Goldvish Eclipse cu diamante si piele de aligator - 36.655 de dolari

Modelele mai „ieftine” din seria Eclipse pot fi cumparate la pretul de 7.000 de dolari. Diamantele sunt cele care fac ca aceasta versiune sa coste atat de mult.

Sursa: descopera.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii