ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-03-2014, ora 16:07

Pictorial inedit cu comandantul celui mai mare vas de croaziera din lume! FOTO

Articol de Madalina Irimia

Vasul de croaziera Queen Mary 2 a implinit anul acesta 10 ani de existenta, cu aceasta ocazie fiind realizat un pictorial inedit cu capitanul navei, Kevin Oprey.

Capitanul Kevin Oprey a fost fotografiat in ocean, in fata navei pe care o conduce.

Fotograful James Morgan, care l-a pozat pe capitanul Kevin Oprey, a marturisit ca a fost nevoie de luni de planificare pentru realizarea pictorialului.

"Cand am sugerat fotografierea capitanului deasupra bulbului provei, toata lumea s-a uitat la mine ca si cum as fi un pic nebun, dar acest lucru trebuia facut pentru ca ar fi fost o premiera", a declarat James Morgan pentru dailymail.co.uk.

"Capitanul a fost foarte, foarte entuziasmat de idee. Nu s-a mai aflat niciodata in acel loc. Am vorbit cu el dupa aceea si mi-a spus ca te simti foarte singur si foarte izolat in respectivul loc", a precizat fotograful.

"Pentru mine, Queen Mary 2 este cea mai frumoasa nava din lume", a sustinut James Morgan, care a vrut sa evidentieze frumusetea navei in fotografiile pe care le-a facut.

Lansata in ianuarie 2004, Queen Mary 2 are 350 de metri lungime si cantareste 151.200 de tone. Nava poate gazdui 2.620 de pasageri si 1253 de membri ai echipajului. In cei 10 ani de existenta, nava a efectuat 420 de calatorii.

O mare sarbatoare pentru cei 10 ani de existenta ai navei va avea loc in mai in Southampton.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: capitan, vas, croaziera
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii