A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866208.0782.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peugeot cu plafonul dublat cu tigari de contrabanda
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-04-2014, ora 14:27

Peugeot cu plafonul dublat cu tigari de contrabanda

Articol de Alexandra Stefanescu

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stanca impreuna cu lucratorii vamali au descoperit 7.600 de tigarete, ascunse in plafonul unui autoturism.

La inceputul acestei saptamani s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Stanca, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, Oleg V., cetatean moldovean in varsta de 31 de ani, conducand un autoturism marca Peugeot, inmatriculat in R. Moldova. Pentru valorificarea unei informatii, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului”, anunta IJPF.

In urma controlului efectuat, echipa a descoperit, ascunsa si nedeclarata, in plafonul autoturismului cantitatea de 7.600 tigarete marca Plugarul, cu timbru de acciza Republica Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor in valoare de 836 lei, soferul autoturismului a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei, iar viza de intrare in Romania eliberata pe numele lui Oleg V. a fost anulata.

Foto: romanialibera.ro

     
Tag-uri: tigari, frontiera, Stanca
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii