A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831660.911.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste o suta de persoane, salvate din calea viiturilor de pompieri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-07-2013, ora 17:08

Peste o suta de persoane, salvate din calea viiturilor de pompieri

Articol de Cristian Amariei

Pompierii au salvat 116 persoane care au ramas blocate in urma viiturilor, cele mai multe din judetele Giurgiu si Vaslui, informeaza, luni, Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

"In ultimele 24 de ore, peste 600 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne, in special pompieri din Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta, au actionat pentru limitarea si inlaturarea efectelor fenomenelor hidrologice si meteorologice periculoase, inregistrate in localitati din 11 judete ale tarii si municipiul Bucuresti", se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit MAI, in ultimele 24 de ore au fost salvate din calea viiturilor 116 persoane, cele mai multe din judetele Giurgiu si Vaslui, unde au fost sesizate 78 si, respectiv, 35 de cazuri.

Echipele de interventie au salvat cinci adulti si trei copii ramasi blocati din cauza viiturii intr-un autoturism si un microbuz pe DJ 229, intre localitatile Nicolae Balcescu si Iulia.

De asemenea, in municipiul Tulcea s-a intervenit pentru salvarea a doua persoane ramase blocate in masina, a precizat sursa citata.

Sursa: mediafax.ro

foto: stiri.rol.ro

     
Tag-uri: inundatii, Vaslui, ISU
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii