A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819385.0143.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 40% dintre americani cred acuzatiile lui Donald Trump privind presupuse fraude electorale/ Hillary Clinton are un avans de 5%
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-10-2016, ora 16:11

Peste 40% dintre americani cred acuzatiile lui Donald Trump privind presupuse fraude electorale/ Hillary Clinton are un avans de 5%

Articol de Madalina Irimia
Donald Trump, candidatul republican la functia de presedinte al SUA, sustine ca echipa democrata pregateste fraude masive in scrutinul prezidential, in timp ce sondajele de opinie arata ca 41% dintre alegatori tind sa il creada pe controversatul magnat new-yorkez.

"Sigur ca au loc fraude masive in procesul electoral. De ce neaga liderii republicani acest lucru? Sunt atat de naivi!", a transmis Donald Trump prin Twitter, citat de site-ul Politico.com.

Pe fondul recentelor disensiuni, Trump a indemnat liderii republicani sa dea dovada de solidaritate: "Trebuie sa ne mobilizam toti pentru a castiga aceste alegeri. Nu putem avea inca patru ani politici de tipul celor ale lui Barack Obama. Sau mai rau", a subliniat Trump.

"Scrutinul este aranjat de presa necinstita si distorsionata care o favorizeaza pe escroaca Hillary, iar in multe sectii se pregatesc fraude; trist", a insistat Trump, fara a prezenta dovezi în sprijinul acuzatiilor.

Conform unui sondaj de opinie Politico.com/Morning Consult, 41% dintre americani tind sa creada ca s-ar pregati fraude electorale pentru a nu se permite o victorie a candidatului republican.

Hillary Clinton continua sa aiba un avans de circa 5% in fata lui Donald Trump in sondajele de opinie efectuate la nivel national. Potrivit mediei sondajelor, elaborata de Institutul Real Clear Politics, Hillary Clinton este creditata cu 45%, iar Donald Trump cu 39,8%.

Echipa democrata inca nu a comentat acuzatiile referitoare presupuse tentative de frauda electorala.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Stewartmeevy,  28.06.2017 17:55

wh0cd561993 viagra best price buy bupropion prosac bupropion online noroxin sale

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii