ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-06-2013, ora 17:00

Peste 4.000 tigarete descoperite la P.T.F. Sculeni

Articol de Madalina Irimia

Echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit in P.T.F. Sculeni 4.560 tigarete de provenienta R.Moldova, ascunse si nedeclarate, pe care soferul unui microbuz a incercat sa le introduca ilegal in Romania.

In data de 17 iunie a.c., ora 10.10, s-a prezentat la controlul de frontiera, in P.T.F. Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, la volanul unui microbuz ce efectua curse pe relatia Chisinau-Iasi, Dorin L., cu cetatenie romana si Republica Moldova, in varsta de 34 de ani.

Pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit, in urma caruia a fost descoperita, ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in portiera laterala, sub scaunul dreapta fata precum si intr-o mapa personala a soferului aflata in microbuz, cantitatea de 4.560 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii intregii cantitati de tigari in vederea confiscarii si sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Foto: ziarebotosani.ro

     
Tag-uri: tigari, contrabanda, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii