A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675511.3631.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 3.200 de politisti vor actiona zilnic, pe durata bacalaureatului, suplimentar fata de activitatile dispozitivelor curente
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-06-2015, ora 08:34

Peste 3.200 de politisti vor actiona zilnic, pe durata bacalaureatului, suplimentar fata de activitatile dispozitivelor curente

Articol de Cristian Amariei
Peste 3.200 de politisti vor actiona zilnic, pe durata examenului national de bacalaureat, suplimentar fata de activitatile dispozitivelor curente din teren, pentru desfasurarea in siguranta a concursului.

Potrivit unui comunicat al IGPR, din totalul efectivelor suplimentare ce asigura masurile de ordine in zona unitatilor de invatamant, 1.800 de politisti sunt de la structurile de ordine publica, 588 sunt politisti de la rutiera, restul fiind de la alte structuri ale Politiei Romane.

Echipajele din teren vor actiona pentru a depista si lua masurile legale fata de persoanele care, prin comportamentul sau activitatile pe care le desfasoara, afecteaza climatul de siguranta publica. in acest sens, cele 1.900 de centre de examinare sunt incluse in itinerariile de patrulare ale politistilor.

De asemenea, politistii rutieri vor actiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum si a ambuteiajelor.

Efectivele Politiei Romane sunt in teren pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica si fluidizarea traficului rutier, in zona unitatilor de invatamant, astfel incat bacalaureatul sa se desfasoare in conditii de normalitate.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii