ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-12-2012, ora 10:25

Peste 200 de jandarmi ieseni vor asigura ordinea de Sarbatori

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 22-27 decembrie aproximativ 200 jandarmii ieseni vor efectua misiuni de asigurare si mentinere a ordinii publice, in sistem mixt, impreuna cu Politia.

Se va actiona in mun. Iasi, dar si in Pascani, Hirlau, Tg. Frumos si Raducaneni, pentru asigurarea climatului de ordine necesar cetatenilor, pentru a sarbatori Craciunul in liniste. Totodata, se va interveni imediat la solicitarile persoanelor aflate la nevoie.

Avandu-se in vedere conditiile meteo, la nivelul Jandarmeriei Iasi este constituita o rezerva de interventie care va actiona in situatii de urgenta .

Cetatenii pot solicita ori de cate ori este nevoie sprijinul fortelor de ordine publica, fie prin contact direct, fie prin apelarea numarul unic de urgente 112.

In vederea evitarii evenimentelor nedorite si a oricaror situatii de natura sa tulbure linistea publica, jandarmii ieseni recomanda cetatenilor sa evite consumul excesiv de alcool, persoanele care participa la diferitele evenimente trebuie sa evite implicarea in conflicte de orice natura, iar in cazul sesizarii savarsirii unor fapte de natura antisociala sa se solicite ajutorul fortelor de ordine.

In primele doua zile de Craciun din 2011, jandarmii au aplicat un numar de 25 sanctiuni contraventionale, in valoare de 6300 lei, pentru incalcari ale normelor de convietuire sociala.

Foto: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii