ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-03-2015, ora 11:02

Peste 2.200 de ieseni, inregistrati deja la Tombola Locatarului

Articol de Cristian Amariei
Termo-Service a lansat, pe 1 februarie, o campanie de fidelizare a clientilor, actiune intitulata “Tombola Locatarului”. Dupa prima luna de concurs au fost inregistrati peste 2.200 de participanti care au indeplinit conditiile de eligibilitate. Tragerea la sorti va avea loc pe 4 mai 2015, in direct, la postul de radio „Impact FM” in cadrul emisiunii “Good Morning”.

Premiile constau in:

Premiul I – Un weekend all-inclusive la munte pentru 2 persoane in perioada 15 – 17 mai la Hotelul BestWestern Bucovina din Gura Humorului.

Premiul II – 2 bilete la concertul Andre Rieu de la Bucuresti.

Premiul III – o cina romantica pentru 2 persoane la Restaurantul Panoramic-Unirea.

Conditii de participare:

Inscrierea participantilor se face de catre organizator, in mod automat, ca urmare a efectuarii de catre participant, pe toata durata derularii tombolei a unor plati cumulate in valoare de minim 300 lei, reprezentand cheltuielile de intretinere pentru un apartament aflat in administrarea Termo-Service Iasi. Sunt luate in calcul platile indiferent de modalitatea acestora (numerar, card in casierii, online, transfer bancar etc).

La tombola pot participa toti clientii societatii, persoane fizice, proprietari sau chiriasi in imobilele apartinand Municipiului Iasi, care pot face dovada ca au un drept de proprietate sau un drept de folosinta al unui apartament, din cadrul unui imobil administrat de SC Termo-Service SA. Detaliile tombolei si Regulamentul se gasesc pe siteul www.termoservice-iasi.ro. Parteneri media: Curierul de Iasi si Radio ”Impact FM” Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii