A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758356.9938.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 196.000 de elevi de clasa a VIII-a intra in febra examenelor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-06-2013, ora 08:03

Peste 196.000 de elevi de clasa a VIII-a intra in febra examenelor

Articol de Madalina Irimia

Elevii claselor a VIII-a incep de marti Evaluarea Nationala cu proba scrisa la limba si literatura romana. Anul aceste nu mai putin de 196.000 de absolventi s-au inscris la examenul national.

Tinerii absolventi vor intra in examen marti, cu proba scrisa la limba si literatura romana. In data de 26 iunie, este programata a doua proba la limba si literatura materna, urmand ca in 27 iunie elevii sa se prezinte la ultima, cea de matematica.

Rezultatele vor fi afisate la fiecare institutie de invatamant in parte, urmand ca rezultatele finale, in urma contestatiilor sa fie afisate in data de 3 iulie. Media obtinuta la aceste examene va reprezenta 50% din media de admitere la liceu.

Comisiile judetele si cele din fiecare scoala in parte vor avea grija ca toate salile in care se desfasoara examenul sa fie dotate cu camere de supraveghere video functionale, inclusiv a salilor in care se descarca si se multiplica subiectele, precum si a salilor in care se preiau si se depoziteaza lucrarile scrise.

Foto: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: examen, elevi, absolventi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii