A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834236.4353.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 12000 de ieseni beneficiaza de ajutoare alimentare din fondurile Uniunii Europene. Vezi unde este noul punct de distributie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-03-2013, ora 05:02

Peste 12000 de ieseni beneficiaza de ajutoare alimentare din fondurile Uniunii Europene. Vezi unde este noul punct de distributie

Articol de Alexandra Stefanescu

Pentru a veni in sprijinul beneficiarilor PEAD 2012 inregistrati pentru ridicarea suplimentului de produse alimentare (aproximativ 12.000 de persoane) si pentru a evita aglomeratia de la punctul de lucru din sos.Nationala nr.43, va facem cunoscut ca, din data de 8 martie 2013 se va redeschide depozitul VITALEF din bld.Chimiei nr.12, pe 2 puncte de lucru :

1. Punctul de lucru nr.1:

1.1. Categoria de beneficiari: Someri, Persoane cu Handicap grav si accentuat, Pensionari – persoane ale caror nume incep cu literele: A, B, C, D.

2. Punctul de lucru nr.2:

2.1. Categoria de beneficiari: Someri, Persoane cu Handicap grav si accentuat, Pensionari – persoane ale caror nume incep cu literele: E, F, G, H, I, J, K, L.

De asemenea raman deschise punctele de distribuire de la sediul Directiei de Asistenta Comunitara Iasi, din sos.Nationala nr.43 pentru:

1.1. Categoria de beneficiari – Ajutor Social

1.2. Categoria de beneficiari: Someri, Persoane cu Handicap grav si accentuat, Pensionari – persoane ale caror nume incep cu literele: M, N, O, P, R, S, T, U, V, W, Y, Z.

Program de lucru pentru toate punctele de distribuire: zilnic, luni - vineri, intre orele 08,00-15,00. Informatii suplimentare privind modalitatea de redistribuire a ajutoarelor alimentare vor fi comunicate periodic in mass-media locala, la centrele de informare de cartier, la sediul Directiei de Asistenta Comunitara Iasi (str. Mitropolit Varlaam nr. 54 si sos. Nationala nr. 43) si pe site-ul Directiei de Asistenta Comunitara Iasi (www.dac-iasi.ro).

     
Tag-uri: alimente, UE, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii