A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829253.2565.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pericolul urias din spatele celui mai comun obiect din bucatariile noastre. „Este dispozitivul mortilor vii”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-12-2015, ora 15:11

Pericolul urias din spatele celui mai comun obiect din bucatariile noastre. „Este dispozitivul mortilor vii”

Articol de Cristian Amariei
Oameni din intreaga lume mor din cauza consumului de alimente nesanatoase, dar si pentru ca produsele alimentare pe care le consuma a fost expuse la radiatii.

Un sfat pentru cei care au cuptoare cu microunde acasa: Aruncati-le imediat! Spre exemplu, in unele tari, una dintre ele fiind Rusia, cuptoarele cu microunde au fost interzise o perioada. Din 1976, rusii le-au interzis, din cauza pericolului pe care ele il reprezintau asupra sanatatii populatiei. in anii '90 au inceput, insa, a fi refolosite.

Oamenii sunt cele mai bolnavicioase mamifere ale planetei, deoarece ei ''nu mananca alimente, ci otrava curata'', afirma specialistii. Cuptorul cu microunde este o parte integranta a fiecarei bucatarii, din pacate, insa, oamenii nu sunt constienti de nocivitatea lor.

Cuptoarele cu microundele sunt dispozitive care transforma alimentele perfect sanatoase si proaspete, pline de vitamine si ingrediente naturale, in niste marfuri complet lipsite de nutrienti. Dar asta nu este tot, acest aparat, de asemenea, radiaza. Aceasta radiatie poate cauza o serie de boli, cum ar fi tumorile, dar si diabet, cancer, boli de inima, depresie, rinichi afectati, tulburari hepatice si altele. Aceste boli sunt cauzate de expunerea la substante chimice toxice din alimentele radiate.

Razele din microunde au fost numite initial "raze radar", atunci cand au fost comercializate pentru prima data in 1970.

Potrivit timefornaturalhealthcare, ''cuptorul cu microunde este dispozitivul mortilor vii''. Oamenii care folosesc cuptorul cu microunde in fiecare zi sunt supusi riscului de a suferi de boli degenerative, de obezitate si de moarte rapida.

In lista de mai jos, gasesti cele mai noi descoperiri stiintifice despre produsele alimentare incalzite in cuptorul cu microunde:

- Alimentele incalzite in cuptorul cu microunde pierd 60-90% din energia vitala, iar cuptorul cu microunde accelereaza descompunerea structurala a produselor alimentare;
- Cuptorul cu microunde creeaza substante cancerigene in lapte si cereale;
-Cuptorul cu microunde degradeaza elementele de baza ale produselor alimentare, cauzand probleme in digestie;
-Cuptorul cu microunde schimba chimia alimentelor, care poate crea bariere in compozitia limfatica si degenerarea capacitatii organismului de a se proteja impotriva cresterilor cancerigene;
-Cuptorul cu microunde conditioneaza cresterea numarului de radicali liberi;
-Alimente incalzite la microunde provoaca probleme cardiace si digestive;
-Alimentele incalzite la microunde scad capacitatea organismului de a utiliza complexul de vitamine B, C si E.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  04.12.2015 02:09

In sfarsit, ai gasit o afacere online excelenta, un sistem care te conduce pas cu pas pe drumul bunastarii! Ai acum o afacere online la cheie, pregatita cu tot ceea ce iti trebuie! Ai nevoie doar de calculator si conexiune la internet! Cand doresti cu cea mai mare seriozitate detaliile afacerii, cere detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii