A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829354.2951.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Perchezitii la Federatia Romana de Ciclism, intr-un dosar de fraudare a banilor unei deplasari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-08-2014, ora 14:24

Perchezitii la Federatia Romana de Ciclism, intr-un dosar de fraudare a banilor unei deplasari

Articol de Cristian Amariei

Politiştii Directiei de Investigarea Fraudelor au descins, marti, la sediul Federatiei Romane de Ciclism, intr-un dosar ce vizeaza o presupusa fraudare a banilor alocati pentru deplasarea lotului national la campionatul mondial din SUA, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Politie.

Potrivit surselor citate, anchetatorii au facut trei perchezitii, dintre care una la sediul Federatiei Romane de Ciclism (FRC), in urma carora sapte persoane au fost ridicate si duse la audieri.

Politistii banuiesc faptul ca reprezentantii FRC au cheltuit banii alocati de Ministerul Tineretului si Sportului pentru deplasarea si cazarea sportivilor pe achizitionarea unor bunuri la suprapret, provocand astfel statului un prejudiciu estimat la 650.000 de lei.

In acest context, politistii Directiei pentru Investigarea Fraudelor suspecteaza ca presedintele si secretarul Federatiei Romane de Ciclism (FRC) ar fi comis infractiuni de abuz in serviciu, delapidare, fals sub semnatura privata si uz de fals.

Integral pe mediafax.ro

Foto: fanatik.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii