ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-09-2014, ora 10:12

Perchezitii in trei judete, intr-un dosar de evaziune de un milion de euro

Articol de Madalina Irimia
In aceasta dimineata, procurorii DNA fac 10 perchezitii in judetele Teleorman, Giurgiu si Ilfov, la firme si la persoane suspectate de fapte de coruptie si evaziune fiscala, cu un prejudiciu de peste un milion de euro.
Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), in aceasta cauza se fac cercetari privind savarsirea, in perioada 2012 - 2014, de infractiuni asimilate celor de coruptie si evaziune fiscala cu componenta transfrontaliera, prejudiciul estimat fiind de peste un milion de euro.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca in acest caz ar fi implicat si deputatul PSD Adrian Simionescu, precum si un om de afaceri.

Simionescu ar fi in atentia anchetatorilor pentru efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana ori incheierea de tranzactii financiare, utilizand informatiile obtinute in virtutea functiei, atributiei sau insarcinarii sale, au precizat sursele judiciare.

Procurorii sunt sprijiniti in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii si de Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.

Adrian Constantin Simionescu este deputat din 2012. Simionescu a fost viceprimar in Turnu Magurele, in perioada 1996-1997, si vicepresedintele Consiliului Judetean Teleorman, in 2008-2009. Acesta a detinut functia de vicepresedinte al PD Teleorman din 1996 pana in 2001. Ulterior, el a trecut la PSD, iar in 2001 a fost numit vicepresedinte al PSD Teleorman.

Foto: pressalert.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii