A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664593.9716.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Paul Walker, gest incredibil inainte de MOARTE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-09-2016, ora 15:19

Paul Walker, gest incredibil inainte de MOARTE

Articol de Madalina Irimia
Paul Walker nu era numai un actor exceptional, ci si un om de calitate. La aproape trei ani de la moartea lui, un adevar nestiut iese la iveala.

Paul Walker arata cine era cu adevarat. in 2004, Kyle si Kristen au avut prilejul de a-l intalni pe Paul Walker intr-un magazin de bijuterii. Cei doi soti se aflau in acel moment in cautarea inelului de logodna.

Kyle si Kristen nu l-au recunoscut initial pe actor, insa in timp ce analizau bijuteriile au avut ocazia de a intra in vorba cu acesta. La un moment dat, un inel de logodna in valoare de 9.000 de euro le-a atras atentia indragostitilor, care insa au plecat din magazin fara a-l cumpara din cauza ca nu aveau suficiente fonduri.

Impresionat de povestea de viata a lui Kyle, care era militar si care dorea sa-si ceara iubita de sotie inainte de a pleca intr-o noua misiune in Irak, Paul Walker nu a mai stat pe ganduri si a cumparat inelul si li l-a trimis prin posta celor doi.

Kyle si Kristen au mers la magazinul de bijuterii sa afle cine le facuse un asa cadou, insa angajatii au refuzat sa le dezvaluie adevarul.

Totul a iesit la iveala in 2013, dupa moartea lui Paul Walker, cand un fost angajat a decis ca este momentul ca cei doi soti sa stie adevarul.

"Este cel mai generos lucru pe care cineva l-a facut pentru mine vreodata", a declarat Kristen.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, intr-un teribil accident auto petrecut la Santa Clarita, in California. Paul Walker, actorul din "Fast&Furios" era insotit de prietenul sau Roger Rodas, care, de asemenea, a pierit in urma coliziunii automobilului cu un stalp.

Sursa. rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii