A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816583.6998.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Patriarhul Daniel: „Avem nevoie de pace si unitate, sa savarsim binele unii cu altii, nu unii impotriva altora”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-11-2015, ora 09:27

Patriarhul Daniel: „Avem nevoie de pace si unitate, sa savarsim binele unii cu altii, nu unii impotriva altora”

Articol de Madalina Irimia
Avem nevoie de pace si unitate, pentru ca sa putem savarsi binele unii cu altii, nu unii impotriva altora, le-a transmis patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, sutelor de credinciosi prezenti joi la Catedrala Patriarhala la rugaciunea pentru pace si unitate.

"Avem nevoie de pace si de unitate. Avem nevoie de pace in Biserica, avem nevoie de pace in societate, dar si de comuniune, de unitate, ca sa putem savarsi binele unii cu altii, nu unii impotriva altora. De aceea, in aceste zile, Biserica doreste sa fie o slujitoare, un factor al pacii sociale, asa cum prevede si legislatia noastra, dar mai ales cum ne cere Mantuitorul Iisus Hristos", a spus patriarhul.

De asemenea, patriarhul Daniel a mentionat ca "in aceasta perioada avem nevoie sa ne gandim fiecare cum putem innoi duhovniceste viata noastra, viata personala, comunitara si sociala".

Sute de credinciosi s-au rugat joi seara, la Catedrala Patriarhala, impreuna cu patriarhul Daniel pentru pace si unitate, pentru cei trecuti la Domnul si pentru insanatosirea celor aflati in spitale in urma tragicului accident de saptamana trecuta de la Clubul Colectiv.

Slujba Acatistului Mantuitorului Iisus Hristos si Paraclisul Maicii Domnului au fost oficiate de patriarhul Daniel impreuna cu episcopul ortodox roman al Australiei si Noii Zeelande, Mihail, si episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Timotei Prahoveanul, inconjurati de un sobor de preoti si diaconi.

Credinciosii, preotii, monahii si monahiile au aprins candele asezandu-le pe caldaramul de pe Dealul Patriarhiei sub forma unei cruci de aproximativ 10 metri.

La Catedrala Patriarhala se va desfasura, in fiecare zi, incepand cu orele 18:30, rugaciunea pentru pace si unitate.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii