A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758922.1187.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pastura, beneficii pentru sanatate si frumusete
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-05-2014, ora 07:01

Pastura, beneficii pentru sanatate si frumusete

Articol de Madalina Irimia

Ai auzit, probabil, de polenul produs de albine si de beneficiile pe care acesta le poate aduce sanatatii tale, dar ai auzit de „pastura“? Acesta este un termen pentru polenul fermentat creat in stup pentru consumul propriu al albinelor.

Marele Hipocrate, intitulat „parintele medicinei moderne“, recomanda consumul de pastura in urma cu multe secole, datorita nenumaratelor sale beneficii pentru sanatate.

De fapt, acesta este cel mai vechi supliment alimentar cunoscut oamenilor! Pastura este folosita acum de majoritatea atletilor din lume, gratie calitatilor sale de crestere a energiei. Vechii chinezi si egipteni spuneau despre pastura ca intinereste organismul si o denumeau „fantana tineretii“.

Ce este pastura? Pastura este sursa de nutritie principala a albinelor si a larvelor acestora. Ea este, de fapt, un ameste de saliva, nectar si polen colectat de albinele lucratoare. Compozitia chimica exacta a pasturii depinde de plantele de pe care albinele au colectat polenul; astfel, nu exista doua bucati de pastura care sa fie identice.

Totusi, pastura isi pastreaza de obicei proprietatile benefice pentru sanatatea umana, indiferent de diferentele din compozitie.

Citeste mai mult curademiere.ro

Foto: miere-bucovina.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii