A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728168724.6945.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pastreaza-ti frumusetea cu cimbru si trandafiri!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-06-2012, ora 16:33

Pastreaza-ti frumusetea cu cimbru si trandafiri!

Articol de Madalina Irimia

Vrei sa ai o piele mai stralucitoare, mai radianta si tanara si nu esti dispusa sa cheltuiesti o avere pe asta? Nici nu este nevoie, caci poti apela la alternative naturale si cu efecte vizibile.

Iata doua dintre cele mai bune variante, conform Prevention:

Cimbrul

Cercetatorii de la Leeds Metropolitan University au descoperit ca cimbrul este mai eficient in cazul acneei comparativ cu foarte multe creme disponibile in farmacii si, in plus, nici nu contine substante iritante.

Planta ajuta la indepartarea, in doar 5 minute, a bacteriilor care infunda porii. Cimbrul are efecte antiinflamatoare si antibacteriene. Combina o banana coapta, 3 lingurite de cimbru proaspat tocat, un sfert de cana de iaurt si 2 lingurite de miere. Aplica pe fata amestecul si lasa 15 minute, dupa care clateste cu apa calduta.

Trandafir

Un buchet de trandafiri poate sa faca orice femeie sa se simta ca o printesa, dar putini stiu ca petalele acestora au si proprietatea de a-ti face o piele catifelata, ca de regina. Un studiu japonez recent arata ca inhaland ulei esential de trandafir vei reduce stresul si efectele sale, de inflamare si roseata a pielii.

Tot pentru a calma pielea, pune 2 cani de apa la fiert si cateva picaturi de esenta sau ulei de trandafir. Ia apoi amestecul de pe foc si stai cu fata deasupra recipientului respectiv, avand un prosop pus pe cap, astfel incat aburii sa ajunga pe ten.

     
Tag-uri: petale, trandafir, cimbru, ten
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii