A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664397.787.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Parul tau: Solutii in functie de problemele pe care le are!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-12-2012, ora 16:26

Parul tau: Solutii in functie de problemele pe care le are!

Articol de Madalina Irimia

Ba nu are stralucire, ba e uscat, ba e fragil si greu de aranjat. Te-ai gandit ca poate lucrul acesta se intampla din cauza ca nu folosesti produsele potrivite parului tau? Tu descoperi care e problema, noi iti dam rezolvarea.

Degeaba iti ingrijesti parul, daca metodele folosite nu ii sunt de ajutor, incepand cu samponul si pana la felul in care obisnuiesti sa il aranjezi (produse de finisare si aparate de coafat). In continuare, iti spunem ce ti se potriveste cel mai bine.

-Parul fara stralucire

Nu ai probleme cu matreata, nu ai varfurile despicate, parul nu cade in exces, insa se rupe usor si e lipsit de stralucire. Printre cele mai frecvente cauze sunt expunerea la vant si soare, aparatele de coafare - placa, ondulator sau foehn - sau produsele de ingrijire nepotrivite. Spala-l la 3-4 zile cu un sampon hidratant, care sa contina cel putin un ingredient capabil sa redea stralucirea: ulei de argan, de masline, miere sau avocado. In loc de balsam, foloseste o masca cu rol hidratant. Uleiul de migdale dulci il revigoreaza si il face mai rezistent.

- Parul gras

Arata bine prima zi dupa spalare, insa curand incepe sa capete un aspect uleios. Ai nevoie de un sampon cu pH neutru, pe care sa il folosesti in cantitati mici. Nu masa in exces pielea capului, iar daca folosesti balsam pentru o descurcare mai usoara, aplica-l de la jumatatea firului in jos. Mastile cu argila, aplicate la radacina, inlatura excesul de sebum.

Integral pe unica.ro

Foto: doarnatural.ro

     
Tag-uri: par, ingrijire, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii