A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664781.3306.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Parul scurt e din nou in tendinte. Afla care e tunsoarea anului 2013
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-02-2013, ora 12:31

Parul scurt e din nou in tendinte. Afla care e tunsoarea anului 2013

Articol de Madalina Irimia

Anne Hathaway a renuntat la ele, iar Emma Watson a fost si ea laudata pentru schimbarea de look. Vorbim despre tunsori la moda si de cateva luni starurile care au renuntat la bucle si suvite lungi par sa fi castigat pariul. Daca ai curaj sa le calci pe urme, poti alege din urmatoarele trei tunsori in tendinte. Garantam ca iti va simplifica viata considerabil si va atrage toata atentia asupra trasaturilor fetei.

Una dintre cele mai populare cerinte in saloanele de coafura din New York este tunsoarea de tip pixie cu care se mandreste Michelle Williams. Baieteasca, dar totusi feminina datorita bretonului, ii incadreaza foarte bine fata si este extrem de usor de intretinut.

O data la 5, 6 saptamani trebuie sa mergi la un salon ca sa-l scurtezi, dar in rest nu prea trebuie sa-ti bati capul cu ea. Ca sa fii sigura ca obtii tunsoarea potrivita, trebuie ca parul sa fie tuns in scari, cat mai multe, asa incat atunci cand suvitele din crestet vor creste sa semene cu un bob.

Integral pe perfecte.ro

Foto: hairfinder.com

     
Tag-uri: par, tunsoare, 2013
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii