A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829149.4982.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Parul poate prevesti atacul de cord. Afla cum!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-04-2016, ora 12:02

Parul poate prevesti atacul de cord. Afla cum!

Articol de Cristian Amariei
Corpul ne transmite semnale de fiecare data cand ceva este in neregula, iar noi suntem datori sa fim atenti la acest limbaj. Daca unghiile, palmele, ochii sau tenul ne avertizeaza in legatura cu anumite afectiuni, si parul joaca un rol important in descoperirea unor boli, cum ar fi cele de inima.

Oamenii de stiinta au descoperit ca un continut ridicat de cortizol, hormonul stresului, in organismul nostru, poate atrage, in scurt timp, un atac de cord. O echipa de medici canadieni a descoperit recent cum compozitia firului de par poate ajuta individul sa stie daca si cand va face un infarct, ajungand la concluzia ca exista un marker biologic care il poate anunta cu cateva luni inainte de a avea loc.

Astfel, cortizolul, al carui nivel din organism poate fi masurat la analizele de sange, urina si saliva, si care poate fi principalul resort al unui infarct, poate fi detectat si in podoaba capilara. Nu pe firul de par, pentru ca este un tesut mort, insa in foliculul acestuia, unde ajunge datorita circulatiei sanguine, prin vasele de sange din scalp.

Continuarea aici
     
Tag-uri: par, atac de cord, semne
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii