A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664097.7177.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Parolele uitate costa Volkswagen un milion de euro pe an
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-12-2015, ora 14:08

Parolele uitate costa Volkswagen un milion de euro pe an

Articol de Madalina Irimia
Parolele uitate de catre angajatii principalelor fabrici ale Volkswagen din Wolfsburg, Germania, costa grupul german aproximativ un milion de euro (1,1 milioane de dolari) pe an, potrivit DPA.

Parolele dificil de retinut sunt o bataie de cap pentru utilizatorii privati, dar la VW, care face eforturi pentru a economisi bani in urma scandalului emisiilor, problema afecteaza profiturile companiei. Un email recent transmis catre aproximativ 70.000 de angajati de la fabricile Volkswagen din Wolfsburg mentioneaza costul ridicat pentru contractarea unui serviciu extern de asistenta care sa ajute angajatii atunci cand isi uita parolele.

Conducerea celui mai mare producator auto european le solicita angajatilor sa se bazeze mai degraba pe aplicatiile interne decat pe solicitarea asistentei prin telefon. Aplicatiile interne sunt disponibile din septembrie 2014 si pot fi folosite de catre angajati pentru resetarea parolei fara ajutor uman, evitand costurile suplimentare, a anuntat publicatia 'Wolfsburger Nachrichten'.

Continuarea pe capital.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii