A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816451.4486.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Parlamentarii incearca din nou sa modifice Codul Penal
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
29-09-2015, ora 09:33

Parlamentarii incearca din nou sa modifice Codul Penal

Articol de Madalina Irimia
Parlamentarii intentioneaza sa modifice din nou Codul Penal, comisia juridica discutand luni un proiect de lege conform caruia completul de cinci judecatori al instantei supreme sa nu mai poata da pedepse mai grele decat cele date in prima instanta.

Acelasi proiect, propus de deputatul PSD Marius Manolache, prevede ca in cadrul Parchetului General sa fie infiintata o sectie speciala care sa poata ancheta magistratii care incalca legea, informeaza Digi 24.

Acest lucru se intampla in conditiile in care la completul de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ajung, in ultima instanta, toate dosarele de coruptie ale demnitarilor.

Acest complet a decis luni o amanare de aproape doua luni (pentru 23 noiembrie) in apelul din dosarul Referendumului, in care presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a primit in prima instanta o condamnare la un an de inchisoare cu suspendare.

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni dupa-amiaza, ca nu este de acord cu acest proiect si ca nici el, nici formatiunea pe care o conduce nu au fost consultati de catre Marius Manolache.

"Nu are sustinerea mea, a partidului sau a coalitie. Pe mine nu m-a consultat, nici cu grupul nu cred, cu partidul cu atat mai putin. Cu ministrul nu se impune o discutie. (...) PSD nu a fost consultat, partidul nu a fost consultat. Nu il sustinem si regret ca a aparut o asemenea initiativa", a punctat presedintele interimar al PSD.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii