ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-08-2015, ora 09:21

Parintii au INCREMENIT cand au vazut cum arata bebelusul lor la nastere. I se spunea copilul dalmatian! E incredibil cum arata acum aceasta fetita

Articol de Cristian Amariei
Tanara din imaginile alaturate sufera inca de la nastere de o boala extrem de rara, din cauza careia este diferita de cei din jur.
Ciera Swaringen, acum in varsta de 19 ani, s-a nascut cu o afectiune extrem de rara, care apare o data la 500.000 de nasteri.

Astfel, ea are corpul acoperit aproape in intregime de pete si alunite de diverse dimensiuni. Pe parcursul copilariei, felul in care arata a atras multe rautati venite de la cei din jurul ei, iar din aceasta cauza Ciera si-a pierdut aproape complet increderea in propria persoana, si avea tendinta sa se izoleze.

"Eram marginita, nimeni nu ma baga in seama. Iar cand se intampla asta mi se spunea ca sunt dalmatian sau, mai rau, imi ziceau ca sunt murdara si ca trebuie sa ma duc sa ma spal", a spus ea.

Din punct de vedere medical doctorii nu pot face nimic pentru a o ajuta; operatia nu este o varianta buna, iar ei spun ca numarul alunitelor va continua sa creasca pe masura ce tanara va inainta in varsta.
Acum Ciera este impacata cu felul in care arata si nu mai considera ca fizicul ei este un dezavantaj. Si-a recastigat increderea in sine, si-a facut prieteni si incearca sa duca o viata normala.

Sursa: kanald.ro
     
Tag-uri: boala, alunite, rar
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii