A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834509.6937.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pariezi online? Risti amenzi de pana la 10.000 de lei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-07-2015, ora 11:44

Pariezi online? Risti amenzi de pana la 10.000 de lei

Articol de Cristian Amariei
Guvernul a pus o femeie sa ii scormoneasca pe romani. Se numeste Odeta Cristinela Nestor si este presedinta Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Dupa 10 septembrie, ONJN va restrictiona accesul si conturile pe care romanii le au pe site-urile de pariuri nelicentiate, scrie Libertatea.ro.

Jocurile de noroc online reprezinta o industrie infloritoare, dar care pana acum nu s-a facut „simtita“ si la buget. Autoritatile au adoptat anul acesta o lege de reglementare a practicilor din domeniu, prin care spera sa atraga bani pentru stat.

Operatorii de jocuri de noroc online, care au desfasurat activitati pe teritoriul Romaniei, beneficiaza de o perioada de 90 de zile (perioada care expira la 9 septembrie 2015), in care statul a introdus o amnistie fiscala si penala pentru cei care intentioneaza sa obtina licenta si autorizatie si care achita o penalitate in cuantum de 20% din Gross Gambling Revenue (GGR) pentru veniturile obtinute de la jucatorii romani.

Autoritatile romane au optat pentru un sistem de taxare preluat din legislatia daneza. Potrivit acestui sistem, operatorii vor achita o taxa de licenta in functie de cifra de afaceri (cuprinsa intre 6.000 euro si 120.000 euro). Taxa de autorizare este in cuantum de 16% din veniturile organizatorului de jocuri (calculata ca diferenta dintre taxele de participare si premiile acordate). Jucatorii sunt obligati sa-si declare castigurile la ANAF, la sfarsitul anului, si sa plateasca 1% pentru sumele incasate de pana la 15.000 euro (sau echivalentul in lei), 16% pentru sumele intre 15.001 si 100.000 euro si 25% pentru sumele care depasesc 100.001 euro. Acestia vor avea voie sa joace numai pe site-uri care detin documente legale de functionare.

Persoanele fizice care participa la jocuri de noroc la distanta, nelicentiate in Romania, vor plati o amenda de la 5.000 lei la 10.000 lei.

Sursa: capital.ro
     
Tag-uri: pariuri, online, amenzi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii