ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-12-2015, ora 12:45

Papa Francisc a devenit muza unor rapperi americani

Articol de Madalina Irimia
A cucerit Statele Unite in septembrie, iar acum tocmai s-a intors dintr-un turneu in Africa si papa Francisc inspira rapperi americani care rivalizeaza in creativitate gratie unei imagini in care Suveranul Pontif apare cu microfonul in mana.

Intr-o fotografie realizata de Gianluigi Guercia, facuta duminica in timp ce papa vizita o tabara pentru persoane stramutate in Republica Centrafricana, Francisc pare, intr-adevar, sa pozeze ca un rapper clasic, cu microfonul foarte sus in mana dreapta si cu stanga in pozitie orizontala, ca si cum se pregatea sa tina ritmul.

Chiar daca aceasta postura este, probabil, inainte de toate rezultatul sciaticii de care sufera papa, ea tot ii da atitudinea unui 50 Cent sau Puff Daddy, remarca marti AFP.

Pe retelele sociale, fotografia a atras zeci de reluari, in care internautii isi imagineaza ce text de rap ar putea pronunta papa, urmate de hashtag-ul #popebars (cuvintele papei).

Daca unele tweet-uri sunt lipsite de respect, majoritatea reflecta o afectiune reala fata de pontiful argentinian, demonstrand influenta lui Francisc asupra generatiilor mai tinere, datorita simplitatii stilului sau si eforturilor sale de a face biserica mai moderna, comenteaza agentia franceza de presa.

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: papa francisc, muza, rap
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii