A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727695764.498.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Panica printre internauti: 4 ani de puscarie pentru detinatorul unui site de torrente
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-06-2012, ora 11:35

Panica printre internauti: 4 ani de puscarie pentru detinatorul unui site de torrente

Articol de Cristian Amariei

Dupa retinerea de acum cateva luni a fondatorului Megaupload, miliardarul Kim Dotcom, un detinator si creator al unui site de torrente a fost condamnat.

Un tribunal german l-a condamnat pe acuzat la 4 ani de inchisoare cu executare, pentru incalcarea sistematica a legii dreptului de autor, anunta BTv News.

Barbatul in varsta de 39 ani pusese la punct un site care oferea acces fara plata la 135.000 de filme si programe de televiziune. Portalul avea peste 4 milioane de accesari zilnic, inainte de a fi inchis anul trecut.

Condamnatul va executa pedeapsa dupa o schema inedita: noaptea va sta in inchisoare, iar ziua va merge la serviciu, in afara puscariei.

Site-ul de torrente ajunsese extrem de popular in Germania, fiind mai accesat decat celebrul Megaupload, al carui fondator, Kim Dotcom, este de asemenea neamt. Acesta se afla in Noua Zeelanda, asteptand sa fie extradat in SUA.

Foto:monitorpress.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii