A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830197.9736.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Panama Papers: Autoritatile panameze vor transmite date despre firme si tranzactii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-04-2016, ora 11:40

Panama Papers: Autoritatile panameze vor transmite date despre firme si tranzactii

Articol de Cristian Amariei
Efectul scandalului Panama Papers nu s-a lasat asteptat. Statul sud american a anuntat ca, de acum, va respecta regulile internationale cu privire la partajarea informatiilor fiscale. Anuntul a fost facut in timpul intalnirii de primavara a FMI si a Bancii Mondiale.

In cadrul aceleasi intruniri, Germania, Franta, Marea Britanie, Spania si Italia au anuntat ca vor colabora pentru combaterea evaziunii fiscale. De asemenea, Parlamentul European a votat crearea unei comisiei de ancheta in cazul Panama Papers, scrie Digi24.

Seful Organizatiei pentru Cooperare si Dezvolvate Economica, un grup de tari bogate, care a avertizat recent in legatura cu incetinirea luptei cu evazionistii, a spus ca vestea venita din partea autoritatilor panameze este una buna, mai ales ca vine ca urmare directa a scandalului Panama Papers.

Jose Angel Gurria, seful OCDE: „Daca vor respecta totul, este o veste foarte buna si salutam aceasta miscare. Este ca o raza de soare dupa acest scandal. ”

Pe de alta parte, cele mai puternice economii din Europa, Germania, Franta, Marea Britanie, Spania si Italia, au anuntat ca vor imparti date detaliate despre detinatorii companiilor, trusturilor si fundatiilor pentru ca cei care vor sa isi puna la adapost banii sa nu poata ascunde averile.

George Osborne, ministrul britanic de Finante: „Marea Britanie va colabora cu partenerii europeni importanti ca sa aflam cine detine cu adevarat companiile fantoma si trusturile care au fost folosite pentru evaziune fiscala, spalare de bani si pentru a beneficia de pe urma coruptiei.”

Sursa: capital.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii