ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-07-2014, ora 11:27

Pana la 28 de ani acest barbat nu a sarutat nicio femeie. "Nu ma iubeam eu, cum sa ma iubeasca ele"

Articol de Madalina Irimia

Pana la varsta de 28 de ani, acest tanar nu a avut nicio iubita si nici macar nu a sarutat vreodata o fata.

Michael Giannulis era prea jenat de felul in care arata si nu a avut curajul macar sa stea de vorba cu vreo tanara. Pana sa implineasca 28 de ani, ajunsese sa cantareasca 224 de kilograme. Era deprimat, nesigur, jenat si nici macar nu se uita in oglinda.

Insa, barbatul a castigat lupta cu kilogramele, dupa ce a participat la o emisiune a postului american ABC, in care concurentii sunt provocati sa slabeasca cat mai mult.

La finalul show-ului, Michael a pierdut mai bine de jumatate din greutatea corpului, a ajuns la 107 kilograme, iar la marea finala s-a prezentat la bratul… iubitei sale.

Michael Giannulis, care este consultant financiar, a spus ca a fost dintotdeauna obez. Din cauza grasimii, i-a disparut increderea ca ar avea vreo sansa sa cunoasca dragostea. "Nu ma iubeam eu, cum sa ma iubeasca ele", a spus Michael intr-una din editiile emisiunii.

Michael, a carui familie este de origine greaca, locuieste aproape de rudele lui, care i-au sabotat tot timpul sansele la un stil de viata sanatos, intrucat mama si matusile lui i-au gatit tot timpul mese foarte gustoase.

Familia l-a iubit si atunci cand avea 224 de kilograme, dar nu si-a dat niciodata seama ca Michael se indrepta spre prapastie. El a vrut de multe ori sa ia masuri, dar pana cand nu a luat decizia drastica de a se inscrie la emisiune nimic nu a avut efect.

In primele trei luni de emisiune, Michael a pierdut o treime din greutatea corpului sau, iar familia lui a decis sa-l spijine, mai multi membri hotarand sa urmeze diete si sa slabeasca la randul lor. In aceeasi perioada, Michael a intalnit-o pe Megan, prima lui iubita, cu care traieste acum o frumoasa poveste de dragoste.

La finalul emisiunii, Michael a fost premiat cu un cec in valoare de 50.000 de dolari.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii