A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664783.1284.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Painea romaneasca, o bomba cu ceas! Cel mai consumat aliment te poate imbolnavi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-10-2015, ora 10:10

Painea romaneasca, o bomba cu ceas! Cel mai consumat aliment te poate imbolnavi

Articol de Madalina Irimia
Pe langa faptul ca ingrasa, painea noastra cea de toate zilele este si foarte nesanatoasa. Pentru ca nici un producator din Romania nu mai respecta reteta traditionala, iar ingredientele sunt de cea mai proasta calitate, painea poate provoca atat cancer de colon, cat si afectiuni cardiovasculare.

Din ce in ce mai des iese la iveala faptul ca majoritatea produselor alimentare pe care le mancam sunt pline de conservanti, E-uri si alte mizerii.

Din pacate, nici macar painea nu a scapat de toate acestea. Potrivit unui studiu al Asociatiei pentru Protectia Consumatorului, 96% din sortimentele de paine de pe piata romaneasca nu mai respecta, de mult, reteta traditionala de faina, apa, drojdie si sare.

Franzela, unul dintre putinele produse pe care si le mai poate permite orice roman, este facuta din faina de slaba calitate, are mult gluten adaugat, conservanti, enzime si zaharuri.

Aditivi alimentari din belsug

Se pare ca problemele cele mai mari sunt la painea feliata. “Painea feliata este un produs care, in cele mai multe situatii, nu mai are nimic din gustul si savoarea painii traditionale...

Mai multe aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii