A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818224.462.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PSD arata „pisica” Guvernului Ciolos: „Nu e cazul inca”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
18-01-2016, ora 09:31

PSD arata „pisica” Guvernului Ciolos: „Nu e cazul inca”

Articol de Madalina Irimia
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca partidul pe care il conduce ar putea recurge la depunerea unei motiuni de cenzura daca Guvernul va face "o boacana foarte mare", ceea ce nu este cazul inca, desi exista nemultumiri punctuale, precum la Ministerul Mediului.

Dragnea a fost intrebat daca PSD ia in calcul in acest moment depunerea unei motiuni de cenzura, liderul PSD raspunzand negativ. "Daca va face o bocoana foarte mare, daca activitatea guvernamentala va arata ca rezultatele asupra mersului economiei, asupra stabilitatii, asupra cetatenilor sunt foarte proaste, nu o sa ezitam. Deocamdata nu e cazul, dar asta nu inseamna ca unii membri ai Guvernului nu ar trebui sa inteleaga ca totusi sunt de doua luni acolo si ar trebui sa faca niste lucruri", a spus acesta.

Nominal, Dragnea a spus insa ca sunt nemultumiri cu privire la Ministerul Mediului, in special din cauza politicii de destituiri si numiri. De altfel, asupra acestui subiect Dragnea a avut o interventie si sambata, la Comitetul Executiv National al partidului.

Intrebat cum vede activitatea Guvernului in acest moment, Dragnea a afirmat ca nu poate spune ca social-democratii sunt foarte multumiti. "O sa ne mai uitam in perioada urmatoare cu foarte mare atentie la activitatea fiecarui ministru, pentru ca sunt din pacate situatii in care ne-am fi asteptat sa se intample lucruri pentru dezvoltarea sectorului respectiv. (...) Raspunsul corect este ca nu suntem foarte multumiti, dar asta nu inseamna ca in perioada urmatoare nu pot aparea semne bune", a spus liderul PSD, la finalul sedintei Comitetului Executiv National de la Piatra Neamt.

Punctual, Dragnea a criticat schimbari pe care PSD "nu le considera necesare", cum a fost revocarea directorului Romsilva, Adam Craciunescu, numit in functie in 2012, dupa preluarea guvernarii de catre Victor Ponta. Astfel, Liviu Dragnea spune ca ministrul Mediului ar fi trebuit sa se ocupe mai degraba de problema defrisarilor ilegale, nu de schimbari din functii. "Principala preocupare a fost cum sa-l dea jos pe domnu Craciunescu. Nu ne-a picat bine acest lucru", a precizat liderul PSD.

Liviu Dragnea a spus ca social-democratii vor astepta luna februarie, pentru a incepe noua sesiune parlamentari, iar apoi va urma o analiza in partid, pentru a vedea "cum au prestat ministrii". Cu toate acestea, Dragnea a negat ca PSD ia in calcul in acest moment depunerea de motiuni simple sau de cenzura impotriva Guvernului sau ca ar putea inceta sa sustina proiectele acestuia.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  27.05.2017 10:21

wh0cd8663008 viagra generic

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii