A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830610.0042.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PSD a anuntat ca va vota pentru ridicarea imunitatii lui Dan Sova. Dragnea: „Cu toata parerea de rau”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
23-11-2015, ora 10:22

PSD a anuntat ca va vota pentru ridicarea imunitatii lui Dan Sova. Dragnea: „Cu toata parerea de rau”

Articol de Cristian Amariei
Social-democratii vor vota pentru ridicarea imunitatii in cazul senatorului Dan Sova, a declarat luni presedintele PSD, Liviu Dragnea.

''Cu toata parerea de rau, PSD va vota pentru ridicarea imunitatii'', a afirmat Liviu Dragnea, intrebat de jurnalisti despre votul PSD in cazul Dan Sova. Liviu Dragnea s-a prezentat luni la ICCJ, unde se judeca un nou termen in dosarul 'Referendumul'.

Biroul permanent al Senatului urmeaza sa discute, in sedinta de luni, cererea privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a senatorului PSD Dan Sova si sa o transmita Comisiei juridice pentru formularea unui raport. De asemenea, senatorul Dan Sova va fi invitat la Comisia juridica pentru a-si studia dosarul si pentru a-si exprima punctul de vedere.

Va dura insa o saptamana va dura ca membrii comisiei juridice sa analizeze dosarul trimis de DNA, iar Sfantul Andrei si Ziua Nationala vor impinge votul dupa 2 decembrie.
Este al doilea dosar in care Dan Sova este acuzat de coruptie. In primul a fost deja trimis in judecata alaturi de Victor Ponta. Acum, este acuzat ca ar fi luat mita 100 de mii de euro. Procurorii sustin ca Sova ar fi intervenit pe langa directorul CET Govora, pentru ca acesta sa incheie un contract de asistenta juridica in favoarea unei firme de avocatura. Firma primea cate 10 mii de lei pe luna, iar jumatate din bani mergeau la Sova, afirma procurorii.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: psd, imunitate, dan sova
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii