A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815527.5525.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PROTEST cu GAINI in curtea sediului ACL. La gatul lor scria: „Sunt Iohannis. Mi-e frica de dezbatere”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-11-2014, ora 16:00

PROTEST cu GAINI in curtea sediului ACL. La gatul lor scria: „Sunt Iohannis. Mi-e frica de dezbatere”

Articol de Madalina Irimia
In jur de 50 de gaini, unele moarte, au fost aruncate peste gard, in curtea sediului ACL. La gatul lor era agatat un bilet cu mesajul: "Sunt Iohannis si mi-e frica de dezbatere". La sediul ACL a ajuns si politia care face verificari pentru prinderea celor care au aruncat pasarile peste gard.

Gainile au fost aruncate in curtea ACL marti, cu putin timp inainte de sosirea presedintelui PPE, Joseph Daul, la intalnirea cu Klaus Iohannis, Vasile Blaga si Anca Boagiu.

Purtatorul de cuvant al ACL, Alina Gorghiu, a declarat ca este o "campanie fara precedent", care ii provoaca "scarba".

"Este o campanie fara precedent. O campanie de o violenta extrema, o campanie care ma ingrozeste si imi provoaca scarba. Nu ati vazut niciodata de la Revolutie o campanie care sa atinga un asa nivel de mojicie (...)", a declarat Alina Gorghiu.

Purtatorul de cuvant al ACL a aratat ca "mizeria" de marti constituie un "atac la tot ce se inseamna statul de drept". Gorghiu a precizat ca ACL a sesizat Politia, aceasta urmand sa stabileasca cine sunt cei care au aruncat gainile in curtea ACL.

Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European (PPE), se afla in Romania unde va avea mai multe intalniri. Prima intalnire oficiala a avut loc la Palatul Cotroceni cu presedintele Traian Basescu.

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: protest, gaini, sediu acl
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii