A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675557.985.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PROGNOZA METEO. Vreme calda, dar temperaturile mai scad fata de zilele trecute
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-09-2015, ora 09:03

PROGNOZA METEO. Vreme calda, dar temperaturile mai scad fata de zilele trecute

Articol de Cristian Amariei
Temperaturile scad usor duminica, fata de zilele precedente, insa vremea ramane in continuare mai calda decat in mod obisnuit. Maximele vor atinge la inceputul saptamanii viitoare 29 de grade. Nu lipsesc insa aversele si descarcarile electrice.

DUMINICA. Valorile termice vor marca o scadere in toate regiunile, mai semnificativa in cele nord-vestice, asfel incat maximele nationale vor fi cuprinse intre 23 de grade in nordul litoralului si 31...32 de grade in Transilvania. Gradul de instabilitate va fi in crestere si se va manifesta prin innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului dupa-amiaza la munte, iar mai ales seara si noaptea in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, iar partial in Oltenia si nordul Moldovei. Izolat cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp si vor fi conditii de grindina.

LUNI. Vremea va continua sa se raceasca in regiunile vestice, nordice si centrale. Cerul va avea innorari si va ploua in Transilvania, Oltenia si nordul Moldovei, precum si in zonele de munte, iar in prima parte a zilei, pe spatii restranse, in Banat, Crisana si Maramures. Vor fi si averse, iar izolat se vor cumula cantitati de apa mai insemnate. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala doar izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in majoritatea zonelor. Temperaturile maxime vor avea valori de la 16...17 grade in nordul si centrul tarii, pana la 28...29 de grade in sud-est.

MARTI. Vremea va fi usor mai calda decat ar fi normal pentru aceasta data in sud-estul tarii, in timp ce in restul teritoriului valorile termice se vor incadra in general in limitele normale ale perioadei. Astfel, maximele termice vor fi cuprinse intre 19 grade in nordul Moldovei si 28 de grade in delta si sudul Munteniei (spre Lunca Dunarii). Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, mai ales in cursul zilei in zonele de munte, precum si in centru, nord si sud-vest, unde pe arii restranse, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in Dobrogea si Baragan. In zonele joase, izolat se va semnala ceata.

Valorile termice se vor situa in general peste cele specifice acestei perioade. Local si temporar, mai ales in zonele deluroase si montane, va ploua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 29 de grade. (24 de grade pe litoral, 29 de grade in zonele de campie si de podis)

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: meteo, temperaturi, toamna
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii