A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830548.3622.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PROGNOZA METEO. Vom avea inca o saptamana CANICULARA. Se anunta si ploi slabe
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-08-2015, ora 08:08

PROGNOZA METEO. Vom avea inca o saptamana CANICULARA. Se anunta si ploi slabe

Articol de Cristian Amariei
Meteorologii anunta pentru prima parte a saptamanii viitoare vreme calduroasa, local caniculara, cu innorari temporare si ploi slabe.

LUNI, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari temporare in regiunile vestice, unde izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va avea ceva intensificari in sudul Banatului si pe litoral. Temperaturile maxime, usor mai ridicate decat in ziua precedenta, se vor incadra intre 28 grade in nordul si in sudul litoralului si 34 de grade in Campia de vest.

MARTI, vremea continua sa se incalzeasca, iar dupa amiaza canicula se reinstaleaza in vest si in sud, cu maxime la umbra ce se vor situa intre 29 grade pe litoral, poate si in Bucovina si 35 grade in Banat si in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil in sud-estul tarii, in extremitatea de vest, dar si la munte si mai mult senin in celelalte zone. Vantul abia ajumge la 20...25 km/h in in sud si sud-est, in celelalte regiuni abia se simte.

MIERCURI, nu asteptam modificari ale vremii, vremea tot calduroasa va fi, pe arii restranse caniculara chiar in regiunile vestice si de sud-vest si izolat in centru. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 29 grade pe litoral si 36 de grade in Campia de vest, in sud-vestul Olteniei, izolat poate si in sud-vestul Transilvaniei. Ceva mai mult nori se aduna la munte si in sud-est, unde insa doar izolat vor fi posibile averse si descarcari electrice, in timp ce in restul tarii vremea este frumoasa. Vantul va avea usoare intensificari in Dobrogea.

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: canicula, prognoza, net
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii