A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832242.3476.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PROGNOZA METEO. Ploi si temperaturi scazute spre final de luna, din 10 decembrie ninge in toata tara
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-11-2013, ora 16:58

PROGNOZA METEO. Ploi si temperaturi scazute spre final de luna, din 10 decembrie ninge in toata tara

Articol de Cristian Amariei

Prognoza meteo furnizata de ANM pentru perioada 4-17 noiembrie arata ploi si temperaturi scazute. Directorul ANM, Ion Sandu, a anuntat ca vremea se va raci dupa 20 noiembrie iar dupa 10 decembrie urmeaza ninsori in toata tara.

MOLDOVA

In primele zile ale intervalului vremea va fi calda, cu maxime termice care vor atinge, in medie, 18...20 de grade Celsius, dar pe 6 si 7 noiembrie vremea se va raci accentuat si nu se vor mai depasi medii diurne de 11...12 grade, normale pentru aceasta perioada. In acelasi timp, minimele nocturne vor scadea, de la 11...12 grade la inceputul intervalului, spre 3...5 grade in jurul datei de 8 noiembrie. In urmatoarele zile, temperaturile medii vor creste cu 2...3 grade, dar dupa 11 noiembrie vremea va intra intr-un proces de racire treptata. Prin urmare, la sfarsitul perioadei de prognoza, se vor inregistra 7...8 grade ziua si 1...2 grade noaptea, in medie, caracterizand o vreme normala din punct de vedere termic pentru jumatatea lunii noiembrie. Probabilitatea pentru precipitatii va fi in general redusa, exceptand data de 6 noiembrie cand sunt de asteptat ploi pe arii extinse, dar si intervalul 11 – 12 noiembrie, cand vor fi ploi slabe, la nivel local.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: meteo, ANM, ninsori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii