A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816756.9715.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea in urmatoarele zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-07-2016, ora 14:03

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Articol de Madalina Irimia
Meteorologii anunta vreme frumoasa in urmatoarele zile, insa, nu scapam de ploi.

MARTI: Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, insa, doar pe arii restranse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in zona Carpatilor Meridionali si Orientali, in Oltenia, Transilvania, nordul Munteniei, iar in a doua parte a noptii posibil si in nordul Crisanei si in Maramures. Valorile termice vor fi, in multe zone, usor mai scazute decat mediile climatologice specifice acestei perioade. Temp maxime se vor incadra intre 22..23 gr in estul Transilvaniei si cel mult 30 de gr in sud-est

MIERCURI, valorile termice vor fi in crestere, in majoritatea regiunilor, dar cu precadere in cele sudice si de sud-est, unde local vremea va deveni calduroasa. Instabilitatea atmosferica, ce se va manifesta prin innorari, temporar accentuate, averse, chiar si cu caracter torential, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Aceste fenomene vor cuprinde treptat, mai ales din a doua parte a zilei, vestul, nordul si centrul tarii, precum si zonele montane. in restul teritoriului, astfel de fenomene vor fi pe arii mai restranse, noaptea. Se vor inregistra cantitati de apa mai insemnate si izolat va cadea grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 grade in Maramures, poate si in estul Transilvaniei si 33 de grade in sudul Olteniei, in Lunca Dunarii, unde vor crea din nou disconfort termic.

JOI, vremea se va racori in toata tara si va fi in general instabila. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei, zona Carpatilor Orientali, estul Carpatilor Meridionali si pe arii restranse in rest. Cantitatile de apa vor fi mai insemnate si se mentin conditii pentru caderi de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 in Maramures si in estul Transilvaniei si cel mult 29 de grade in sudul Olteniei.

VINERI, temperaturile cresc usor pana spre maxime intre 23 si 30 grade, iar vremea va fi destul de frumoasa, cu cerul variabil, abia seara apar ceva ploi de vara si desc electerice. Vreme schimbatoare si in weekend, cu temperaturi chiar modeste sambata si instabilitate atmosferica accentuata, mai ales in nord-vest, nord si centru precum si la munte, apoi vremea se incalzeste, mai ales in primele zile ale saptamanii viitoare cand se apropie de pragul caniculei iar ploile vor fi ceva mai putine.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii