A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818067.5271.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PROGNOZA METEO pentru urmatoarele zile. Vremea va fi predominant frumoasa, cerul va fi mai mult senin
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-08-2016, ora 10:19

PROGNOZA METEO pentru urmatoarele zile. Vremea va fi predominant frumoasa, cerul va fi mai mult senin

Articol de Madalina Irimia
Meteorologii anunta ca in zilele urmatoare vremea va fi predominant frumoasa. in weekend, temperaturile vor creste si vremea va deveni calduroasa in special in zonele de campie. Cerul va fi variabil in sud.
JOI, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in a doua parte a zilei la munte si in sud-vestul tarii, unde izolat vor fi ploi slabe si, posibil, descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile estice si sud-estice, unde in cursul zilei vitezele al rafala vor depasi local 50...60 km/h. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 de grade in estul Transilvaniei si 29 de grade in Campia Romana. Dimineata, in zonele joase de relief, pe arii restranse va fi ceata.

VINERI, vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil, mai mult senin in jumatatea de nord. Unele innorari si izolat averse vor fi posibile in extremitatea de sud-vest, iar seara si pe litoral. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in cursul zilei in sud-estul tarii si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 de grade in estul Transilvaniei si 30 de grade in sud-vestul Olteniei.

SAMBATA, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, exceptand partea de sud-est a tarii, unde cu precadere dupa-amiaza si seara va prezenta unele innorari, dar numai cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurta durata in special pe litoral. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare, in a doua parte a zilei, in Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 de grade in estul Transilvaniei si 31 de grade in sud-vestul Olteniei.

TENDINTA

DUMINICA , vremea se va incalzi usor si va deveni calduroasa in special in zonele de campie. Cerul va fi variabil in sud-estul extrem al tarii, unde izolat si trecator vor fi ploi de scurta durata, si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla moderat in regiunile sud-estice, iar in restul teritoriului va fi in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 de grade in sudul litoralului si 32 de grade indeosebi in zonele de campie.

LUNI si MARTI, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, exceptand ultima zi cand valorile termice diurne vor marca o scadere in toate regiunile. Spre sfarsitul intervalului in vestul, centrul si nordul tarii va creste probabilitatea de aparitie a fenomenelor de instabilitate atmosferica, dar ploi de scurta durata vor fi posibile izolat, la munte in cursul dupa-amiezelor.

Sursa: rtv/net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii