A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673180.4362.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PROGNOZA METEO pentru URMATOARELE ZILE. Vremea va fi in general frumoasa, temperaturi de pana la 33 de grade
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-09-2016, ora 08:55

PROGNOZA METEO pentru URMATOARELE ZILE. Vremea va fi in general frumoasa, temperaturi de pana la 33 de grade

Articol de Cristian Amariei
Meteorologii anunta vreme in general frumoasa pentru zilele urmatoare. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade. Dimineata si noaptea in zonele depresionare vor fi conditii de ceata.

JOI, vremea va fi in continuare in general frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit in prima decada a lunii septembrie. in jumatatea de sud a tarii cerul va fi variabil, cu innorari temporare, in special in sud-vest, unde pe arii restranse va ploua slab; vantul va sufla in general moderat, cu intensificari in sudul Banatului. in restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin, vantul slab, iar in zonele depresionare dimineata si noaptea va fi ceata. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 de grade pe litoral si 33 de grade in Moldova, posibil si in Lunca Dunarii.

VINERI, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sudul extrem si in sud-vest, iar dupa-amiaza si la munte, zone unde izolat vor fi ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in sudul Banatului si in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 de grade in sudul litoralului si 33 de grade in Lunca Dunarii. Dimineata si noaptea in zonele depresionare vor fi conditii de ceata.

SAMBATA, vremea va fi calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi temporar noros in jumatatea de sud-vest a tarii unde, mai ales seara si noaptea, pe arii restranse vor fi ploi slabe, de scurta durata. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in special dupa-amiaza la munte, precum si in zona litoralului, unde izolat se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va avea usoare intensificari pe parcursul zilei in Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei si la munte, dar si in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 de grade in delta si 33 de grade in zonele de campie. Dimineata si noaptea in zonele joase de relief vor fi conditii de ceata.

TENDINTA

DUMINICA - Desi valorile termice diurne vor marca o scadere usoara fata de ziua anterioara, vremea va ramane calda pentru acesta data din an in majoritatea zonelor, iar gradul de instabilitate atmosferica va fi in crestere. Indeosebi ziua, vor fi innorari temporar accentuate in jumatatea de sud-vest a tarii, iar dupa-amiaza si seara si in zona montana unde local vor fi averse si descarcari electrice. in restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spatii restranse, mai ales in a doua parte a zilei, cu precadere in nord-vest, in centru si in zona litoralului.

Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in prima parte a intervalului in Dobrogea si in cea mai mare parte a Munteniei, dar de scurta durata si in rest, in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade in delta si 30 de grade in nord-vest si in nord-est. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

LUNI si MARTI - Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada din an. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai ridicata in special dupa-amiaza si seara, cu precadere in zonele de munte, dar si in partea de sud-vest si centru a teritoriului.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  14.05.2017 03:32

wh0cd8876424 Cialis Price

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii