A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661963.4808.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PROGNOZA METEO pe trei zile. Weekend-ul vine cu vreme calda si frumoasa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-05-2015, ora 09:25

PROGNOZA METEO pe trei zile. Weekend-ul vine cu vreme calda si frumoasa

Articol de Madalina Irimia
Pentru urmatoarele trei zile, meteorologii prognozeaza vreme calda si frumoasa. Maximele vor ajunge pana la 26 de grade Celsius.

Vineri, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, insa dupa-amiaza si in prima parte a noptii, in sudul tarii precum si in Carpatii Meridionali si Orientali, vor fi innorari temporare si pe spatii restranse averse posibil insotite de descarcari electrice. Izolat, in zonele joase, vor fi conditii de ceata dimineata. Vantul va avea unele intensificari in jumatatea de est a tarii. Temperaturile maxime se vor situa intre 18 grade in Bucovina si 26 de grade in sud-vestul tarii.

In Bucuresti, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in partea a doua a zilei, cand vor fi conditii pentru averse. Vantul nu ne supara, iar maximele vor fi in jur de 24 grade.

Sambata, vremea se va mentine in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in special dupa-amiaza si in prima parte a noptii in regiunile sudice si sud-vestice, precum si la munte, unde pe arii restranse se vor semnala averse si posibil descarcari electrice. Vantul va sufla cu usoare intensificari in extremitatea de sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 grade pe litoral si 26 de grade in Banat.

Vremea va fi frumoasa si pentru bucuresteni la inceput de weekend, cu cer variabil si vant ce adie placut. Temperatura se va situa in jurul valorii de 23 de grade.

Duminica, in regiunile vestice, nord-vestice si centrale, dar si in zonele montane vremea va fi in general instabila, cu innorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente dupa-amiaza si in prima parte a noptii, iar izolat se pot cumula cantitati de apa mai insemnate. in restul teritoriului cerul va fi variabil, fenomenele asociate instabilitatii atmosferice se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 grade pe litoral si 25 de grade in Lunca Dunarii.

In Capitala, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maxima va fi de 23...24 de grade.

Luni, vremea va fi in general instabila si se va raci. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in nordul si centrul tarii, precum si in zonele montane, iar dupa-amiaza si noaptea si in sud si est, unde se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat pot fi cantitati de apa mai insemnate si conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 24 de grade. De marti pana aproape de weekend-ul viitor temperaturile cresc usor si trec de mediile climatologice ale acestei perioade. Probabilitatea pentru manifestari specifice instabilitatii atmosferice va fi mai mare la inceputul intervalului, indeosebi in regiunile extracarpatice.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Iuliana,  09.05.2015 00:30

Vă puteţi depăşi frica de eşec, mergând cu încredere în direcţia visurilor voastre şi acţionând ca şi cum ar fi imposibil să eşuaţi. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : iulianastan92@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii