A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672952.0331.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea se va raci usor si sunt asteptate averse
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-06-2015, ora 12:33

PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea se va raci usor si sunt asteptate averse

Articol de Cristian Amariei
Vremea se va raci usor in zilele urmatoare si isi vor face aparitia si ploile, insotite de descarcari electrice si vant.

Duminica, valorile termice se vor situa sub cele normale pentru aceasta perioada, vremea devenind racoroasa in toata tara, dar cu precadere in regiunile estice si sud-estice. Cerul va avea innorari si, mai ales in cursul zilei, va ploua pe arii extinse in sudul, centrul si sud-estul tarii, local in vest si izolat in rest, iar in Oltenia, Muntenia, Transilvania si zona Carpatilor Meridionali si Orientali cantitatile de apa vor depasi izolat 15...20 l/mp. Vor fi mai ales averse, insotite si de descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade in depresiuni si 26 de grade in Dobrogea.

In Bucuresti, vremea va deveni racoroasa. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade. innorarile vor persista, temporar va ploua si vor fi posibile descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

Luni, desi valorile termice vor marca o crestere fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii, acestea vor fi in continuare sub mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in special dupa-amiaza, cand vor fi ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice, local in zonele de deal si de munte si izolat in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 grade in depresiuni si 27 de grade in sudul Olteniei si Campia de Vest.

Marti, vremea va fi in general frumoasa si va continua sã se incalzeasca. Ziua, cerul va fi variabil si doar izolat, in zonele de munte, se vor semnala ploi slabe, de scurta durata. Noaptea innorarile se vor accentua in vestul si nord-vestul tarii, unde local va ploua. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile vestice si in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade in depresiuni si pe litoral si 29 de grade in Campia de Vest si Lunca Dunarii.

Miercuri, in vestul, centrul si nordul tarii, vor fi ploi, izolat descarcari electrice, iar valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta. in restul teritoriului vremea se va incalzi si va fi in general frumoasa. Temperaturile maxime vor avea valori de la 18...19 grade, izolat, in nordul si centrul tarii, pana la 30...31 de grade in est si sud. Apoi, averse si descarcari electrice, vor fi mai ales in zona de munte, dar pe arii restranse si temperatura va marca o scadere in toate regiunile, pana la valori apropiate de cele normale in aceasta perioada a anului.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii