A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829710.1976.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea incepe sa se incalzeasca, dar nu scapam de precipitatii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-01-2016, ora 08:10

PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea incepe sa se incalzeasca, dar nu scapam de precipitatii

Articol de Cristian Amariei
Meteorologii anunta ca in urmatoarele zile vremea se va incalzi, devenind mai calda decat este normal la aceasta data. Mai mult, nu vom scapa de precipitatii.

Marti, vremea se va incalzi usor, iar valorile termice se vor apropia de mediile climatologice specifice acestei perioade. Cerul va fi temporar noros. Ziua, local va mai ninge slab la munte, in Dobrogea si izolat in Moldova, Muntenia si posibil in estul si sudul Transilvaniei. Seara si noaptea trecator vor cadea precipitatii slabe, mixte si pe arii relativ extinse in zona montana, in Transilvania si Maramures si predominant sub forma de ploaie local in Crisana, Moldova si izolat in restul teritoriului. Pe arii restranse se va forma polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in est, in sud-est si la munte. Temperaturile maxime se vor situa intre -3 grade in estul Transilvaniei si 7 grade in Dealurile Olteniei. In zonele joase de relief, local, dimineata si noaptea va fi ceata asociata cu chiciura.

In Bucuresti, vremea se va incalzi, iar valorile termice se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari la inceputul intervalului cand vor fi conditii reduse de ninsoare slaba si din nou noaptea cand este posibil sa se formeze ceata. Vantul va sufla slab si moderat.

Miercuri, vremea va continua sa se incalzeasca, mai ales in zonele de deal si de munte si, in majoritatea regiunilor va deveni usor mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi temporar noros si vor cadea precipitatii mixte, pe arii restranse la munte si in Maramures, si cu totul izolat, ploi, in rest. Vor fi conditii de producere a poleiului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 10 grade: 0....-1 grad in sud-vestul Munteniei si Delta si 11 grade in sudul Banatului si zona de deal a Munteniei. In zonele joase de relief, mai ales dimineata si noaptea, local, va fi ceata.

In Bucuresti, cerul va avea innorari, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 1...2 grade.

Joi, valorile termice vor continua sa creasca indeosebi in zonele de deal si de munte si vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil in sudul tarii, dar va avea innorari in restul teritoriului. Mai ales in a doua parte a intervalului, in regiunile nordice, estice si centrale, local vor cadea precipitatii slabe, sub forma de ploaie, iar la munte, si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade si 14 grade. In zonele joase, indeosebi dimineata si noaptea, local va fi ceata.

In Bucuresti, vremea se va incalzi si va deveni calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade.

Vineri, valorile termice vor marca o scadere usoara fata de ziua precedenta, indeosebi in zonele de deal si de munte, insa acestea se vor situa peste cele normale in aceasta perioada, in majoritatea regiunilor. Cerul va avea innorari in cea mai mare parte a teritoriului si local vor cadea precipitatii mixte la munte, predominant ploi in Maramures, Transilvania si Moldova si doar ploi in rest. Izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 grade in estul Transilvaniei si 11...12 grade in vestul Olteniei si zona deluroasa a Moldovei. In zonele joase de relief, pe arii restranse va mai fi ceata.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii