ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-08-2015, ora 09:04

PROGNOZA METEO: Temperaturile caniculare se intorc in weekend

Articol de Cristian Amariei
Vremea va deveni aproape canicula in toata tara, cu temperaturi de 35 de grade la umbra.

Joi, vremea va fi predominant frumoasa si calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil la munte, unde cu totul izolat vor fi conditii ca, trecator, sa ploua slab si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 de grade pe litoral si 33 de grade in Campia de Vest.

Si vineri vom avea parte de o vreme insorita si calduroasa in orele amiezii in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil la munte si in regiunile estice si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 27 de grade in Delta Dunarii si 34 de grade in toate zonele de campie si podis.

Sambata, vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Se va atinge pragul caniculei, adica 35 de grade, pe alocuri in zonele de campie, plecand de la 28 de grade pe litoral. Cerul va fi mai mult senin, exceptand zona montana, iar in cursul noptii jumatatea nordica a Moldovei, unde vor fi unele innorari si cu totul izolat se vor semnala ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Atat duminica, cat si in primele doua zile ale saptamanii viitoare ne asteapta o vreme calduroasa, izolat caniculara indeosebi in in zonele de campie. La umbra se vor inregistra temperaturi cuprinse intre 27 si 35 de grade, in timp ce ploile aproape ca vor lipsi. Doar sporadic, pe la munte, dupa-amiaza si seara este posibil sa-si faca aparitia.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii