A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831844.1217.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PROGNOZA METEO: Ploi si descarcari electrice in urmatoarele zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-05-2016, ora 10:55

PROGNOZA METEO: Ploi si descarcari electrice in urmatoarele zile

Articol de Cristian Amariei
Vremea se mentine instabila si in zilele urmatore. Duminica, in majoritatea zonelor, local vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile sunt mai scazute decat cele obisnuite pentru aceasta perioada.

DUMINICA, vremea se va mentine in general instabila. Indeosebi in cursul zilei, in majoritatea zonelor, local vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime, mai scazute decat cele obisnuite ale perioadei in cea mai mare parte a tarii, se vor incadra intre 14 grade in estul Transilvaniei si 22 de grade in nord-estul Moldovei, sudul Banatului si al Olteniei.

LUNI. vremea va fi in continuare in general instabila. indeosebi dupa-amiaza si seara, in vestul, nordul si centrul tarii, precum si in zonele de deal si de munte vor fi innorari temporare, averse, in general slabe cantitativ, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in timp ce in restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restranse. Vor fi conditii de grindina.

Noaptea, cerul va deveni variabil, va ploua cu totul izolat, cu precadere in sudul teritoriului si la munte, iar vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 grade in estul Transilvaniei si 21 de grade in Campia de Vest si sudul Olteniei.

MARTI, in regiunile intracarpatice, la deal si la munte, indeosebi dupa-amiaza si noaptea, vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si, izolat, vor fi conditii de grindina. in restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spatii mai mici. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 grade in sudul litoralului si 24 de grade in Campia de Vest.

TENDINTA:

MIERCURI - Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua indeosebi la munte si in estul tarii, unde vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 grade pe litoral si 25 de grade in vestul tarii. Spre sfarsitul intervalului, izolat vor fi conditii de ceata.

JOI, VINERI, SAMBATA - Vremea va fi in general instabila si temporar vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In primele doua zile, temperaturile vor fi apropiate de cele normale in aceasta perioada, apoi vor scadea usor in cea mai mare parte a tarii.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii